Verhalen medewerkers

ROBERT LACKAMP

‘Je hebt zelf de touwtjes in handen over hoe ver je het wilt schoppen’

Leer Senefelder Misset beter kennen door de ervaringen van onze medewerkers

Naam

Robert Lackamp

Leeftijd

37

Functie

Leerling operator / drukker

Lees het verhaal van Robert

‘Je hebt zelf de touwtjes in handen over hoe ver je het wilt schoppen’

Robert Lackamp (37) werkt sinds april 2021 bij Senefelder Misset. Voor die tijd bouwde hij luxe hekwerken, voornamelijk voor paarden. Via uitzendbureau Timing kwam hij bij Senefelder Misset binnen op de afdeling Nabewerking, maar werd al vrij snel ingezet op de afdeling Rotatie. Momenteel is hij bezig met de opleiding tot B-drukker. De certificaten van de modules Intro in de techniek binnen eigen bedrijf en Basis operator heeft hij inmiddels al op zak. Binnenkort begint Robert aan de module Machineoperator, daarna volgt de module Technisch operator. Na deze modules en het praktijkexamen heeft Robert de opleiding behaald en mag hij zich officieel B-drukker noemen.

‘Bij Senefelder Misset is geen dag hetzelfde. Er zijn continu nieuwe uitdagingen en je leert veel van wat er technisch allemaal mogelijk is. Het is ook elke keer weer een uitdaging om een mooi product te leveren. Als dat lukt en alles loopt goed, dan geeft dat een fijn gevoel.
We zijn immers verantwoordelijk voor een product dat door tienduizenden mensen in binnen- en buitenland wordt gelezen.
Ik vind het erg prettig om ploegendiensten te draaien, omdat ik dan doordeweeks vrij ben op uren dat anderen juist moeten werken. Na een nachtdienst bijvoorbeeld, slaap ik vijf uurtjes en dan heb ik ’s middags nog tijd om iets voor mezelf te doen. Maar wat ik nog het belangrijkste vind, is dat je zelfstandig aan het werk bent en veel verantwoordelijkheid krijgt. Je hebt zelf de touwtjes in handen over hoe ver je het wilt schoppen binnen het bedrijf. Ik heb een horecadiploma en werk nu in een drukkerij waarbij ik al aardig op weg ben om B-drukker te worden. Om je te laten omscholen is dus geen probleem. Ik word overal ingezet, bij de stackers en rollendragers, maar ook als leerling B-drukker naast de A-drukker. Daar liggen voor mij ook de uitdagingen: leren werken met de vouwmachine, de pers afstellen, kleuren meten en kennis opdoen van de verschillende papiersoorten. Naast het werk is er ook veel ruimte voor leuke gesprekken met collega’s en een grapje op zijn tijd. Iedereen is erg betrokken bij elkaar en er wordt met respect met elkaar omgegaan. We werken echt als een team en je kunt je collega’s altijd om uitleg of hulp vragen. Er hangt een goede werksfeer waarin ik me erg thuis voel.’

Het sollicitatieproces van Senefelder Misset

1
Solliciteer
Binnen 2 werkdagen kan je van ons een reactie verwachten. Wij begrijpen dat je graag wil weten waar je aan toe bent.
2
Samen in gesprek
Als wij denken dat jij bij Senefelder Misset past, dan nodigen wij jou uit voor een gesprek.
3
Een match!
Als er een match is dan kan je, na het ondertekenen van jouw contract, aan de slag bij Senefelder Misset!