Digitale media en distributie

We verzorgen de creatie en realisatie van een digitaal magazine of app in uw huisstijl. We hanteren hierbij vereiste standaarden en beschikken over kennis van digitale richtlijnen. In overleg met u maken we een aansprekend en gebruiksvriendelijk design dat als basis dient. Vervolgens digitaliseren wij alle losse pagina’s van het magazine.

De pdf die u heeft geüpload in MediaPortal voor het drukwerk of die u rechtstreeks naar ons stuurt, dient als basis voor het maken van het digitale magazine. We maken het magazine geschikt voor weergave op desktops, tablets en smartphones voor een optimale digitale gebruikerservaring.

Het magazine is naar wens te verrijken met video’s en call-to-actions. Ook is het mogelijk om extra pagina’s toe te voegen om content te verdiepen dat niet in uw drukwerk past en om adverteerders een unieke propositie met impact aan te bieden.

Ook kunnen wij een app creëren die als extra mediakanaal fungeert waar deze magazines in worden opgenomen en kunnen worden voorzien van andere relevante content. Denk aan nieuws- en social media feeds, banners en andere digitale koppelingen.

Veel mogelijkheden

De magazines kunnen vervolgens worden gepubliceerd als openbaar of uitsluitend toegankelijk worden gemaakt voor abonnees middels een login. Al uw (digitale) magazines worden gearchiveerd in een library zodat uw lezers deze altijd kunnen terugvinden.

Deze digitale magazinetechnologie is niet alleen toepasbaar op magazines en tijdschriften. Ook voor (reis)brochures, catalogi, bedrijfsbladen, eventmagazines, personeelsbladen of jaarverslagen is deze tool meer dan geschikt. U kunt een digitaal magazine zelfs gebruiken als teaser naar uw printuitgave. Uiteraard kunnen we u ook helpen bij de creatie van content.