Werken bij Senefelder Misset

Kom jij tijdschriften maken met onze hightech machines?

Print is springlevend! Dat wisten wij natuurlijk allang. Al bijna 150 jaar zijn wij dé specialist als het gaat om het drukken van tijdschriften, (reis)brochures, catalogi en meer. Steeds meer uitgevers en organisaties kloppen bij ons aan met de vraag of wij hun drukwerk willen verzorgen. Onze persen en machines om onze producten mooi af te werken, draaien dus volop!

Om die persen en andere machines te bedienen, hebben we mensen nodig. Mensen die enthousiast en gedreven zijn, die graag bij een state of the art innovatief bedrijf willen werken, die leergierig zijn en zich willen ontwikkelen en – last but not least – onze liefde voor papier delen. Herken jij jezelf hierin? Dan trekken wij voor jou graag alles uit de kast!

Werken bij Senefelder Misset
Werken bij

Ons machinepark

We zijn continu bezig om de processen in onze drukkerij te verbeteren. Hiervoor hebben én halen we de laatste technologie in huis. Op dit moment bestaat ons machinepark onder andere uit twee 72-pagina Lithoman-persen en een splinternieuwe vellenpers. Op de afdeling Nabewerking binden, hechten en verpakken we drukwerk. Onlangs is daar een nieuwe seallijn bijgekomen die magazines zowel in folie als papier kan verpakken.

High tech machinepark
Vakmensen Senefelder Misset

Vakmensen nodig

Om al deze machines te bedienen, hebben we speciaal opgeleide vakmensen nodig. We verzorgen verschillende (interne) opleidingen en loopbaantrajecten waarmee je je (verder) kunt ontwikkelen en kunt doorgroeien binnen ons bedrijf.
Voordat je aan een opleiding tot Operator begint, werk je eerst een tijdje mee in de drukkerij of de nabewerking. Je wordt begeleid door een praktijkopleider en je teamleider volgt jouw ontwikkelingen op de voet. Als het van beide kanten goed bevalt, ga je de opleiding in tot Operator. Deze opleiding bestaat deels uit theorie, maar voornamelijk praktijk. Het doel van deze opleiding is dat je zelfstandig een machine kunt bedienen en storingen kunt oplossen.

Maak kennis met je collega’s!

Kom je bij ons werken, dan verwachten wij natuurlijk 100% inzet van jou. Maar jij mag én kunt ook wat van ons verwachten! Om te beginnen kennen we bij Senefelder Misset een open en informele werksfeer waarin iedereen zichzelf kan en mag zijn. Waar mensen zich kunnen ontwikkelen en waar je fouten mag maken. Waar je samenwerkt, maar wel je eigen verantwoordelijkheid neemt. Waar je feedback krijgt op je functioneren en waar alle ruimte is om je eigen ideeën aan te dragen.

Benieuwd naar je toekomstige collega’s? Lees hun verhaal!

Anouk Elbers Senefelder Misset
Sitma 3 check aanvoer

Wat wij jou bieden

Ga je bij Senefelder Misset aan de slag, dan kun je in elk geval uitgaan van uitstekende arbeidsvoorwaarden. Zo bieden wij een prima salaris met een ruime ploegentoeslag (indien van toepassing) inclusief reiskostenvergoeding, een eenmalige bruto uitkering van 1% van je bruto jaarsalaris, 25 vakantiedagen per jaar, opleidingsmogelijkheden en een goede pensioenvoorziening. Voor specifieke arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden verwijzen wij je graag naar de vacatures die je kunt vinden op onze site. Functioneer je naar alle tevredenheid en heb je het zelf ook naar je zin bij ons? Dan kun je rekenen op een vaste aanstelling.

Veiligheid staat voorop
Ook een veilige werkomgeving staat bij ons hoog in het vaandel. Zo dragen alle medewerkers die met onze machines werken, werkkleding en -schoenen en gehoorbescherming. Deze worden uiteraard verstrekt door ons bedrijf. Ook zijn wij zeer scherp op naleving van de veiligheidsregels omtrent werken met de machines.

Informele en open bedrijfscultuur
Bij ons kun je jouw ideeën kwijt en is sprake van een informele cultuur. Dit kenmerkt zich doordat je altijd bij iedereen kunt binnenlopen. Jouw teamleider, waarbij je altijd terecht kunt, is altijd op de werkvloer te vinden.

360° VIRTUAL EXPERIENCE

Benieuwd hoe ons bedrijf er uit ziet? Bekijk dan onze 360° virtual experience.