Leer Senefelder Misset beter kennen

Niemand kan beter vertellen hoe het is om bij Senefelder Misset te werken dan onze eigen mensen. Ze delen hier hun ervaringen op de werkvloer, ieder vanuit hun eigen expertise.

Wil je ook bij ons werken?

We hebben verschillende openstaande vacatures. Solliciteer op een vacature in onze drukkerij of stuur een open sollicitatie.

Anouk Elbers Senefelder Misset
Hugo Jansen | Senefelder Misset

Erik Ritzer en Jeroen Overmaat | Medewerkers Technische Dienst

Werken bij Senefelder Misset is nooit saai, zeggen Jeroen Overmaat (38) en Erik Ritzer (35). Beiden werken sinds een paar jaar bij de Technische Dienst van het bedrijf. Ze onderhouden het machinepark en draaien mee in de storingsdienst. “Al loop je hier al vijftien jaar rond, dan nog ben je niet uitgeleerd.”

Medewerkers Technische Dienst
Anouk Elbers - Senefelder Misset

Anouk Elbers | 2e operator nabewerking

Anouk Elbers (31) had al een hoop werkervaring opgedaan in onder andere de detailhandel en de horeca, toen ze in 2018 via Timing uitzendbureau in dienst kwam bij Senefelder Misset. Al na een aantal weken kreeg ze de mogelijkheid om een opleidingstraject te volgen, waardoor ze het uiteindelijk tot 2e operator nabewerking schopte.

Frank Rougoor | Assistent-teamleider

Frank Rougoor (48) had vijf jaar bij de Koninklijke Luchtmacht gezeten toen hij in 1998 via het uizendbureau bij Senefelder Misset aan de slag ging. Een jaar later werden twee nieuwe persen geïnstalleerd.

Frank Rougoor | Senefelder Misset

360° VIRTUAL EXPERIENCE

Benieuwd hoe ons bedrijf er uit ziet? Bekijk dan onze 360° virtual experience.