Leer Senefelder Misset beter kennen

Niemand kan beter vertellen hoe het is om bij Senefelder Misset te werken dan onze eigen mensen. Ze delen hier hun ervaringen op de werkvloer, ieder vanuit hun eigen expertise.

Wil je ook bij ons werken?

We hebben verschillende openstaande vacatures. Solliciteer op een vacature in onze drukkerij of stuur een open sollicitatie.

Anouk Elbers Senefelder Misset

Job Nijenhuis | Stagiair Technische Dienst

Een vak leer je op school, maar zeker ook in de praktijk. Job Nijenhuis (20) uit Vorden weet hier alles van. Hij zit in het vierde jaar van de opleiding Technicus Engineering die hij volgt aan het Graafschapcollege in Doetinchem, met een specialisatie in Werktuigbouw. Voor zijn eindopdracht loopt hij op dit moment maar liefst twintig weken stage bij de Technische Dienst van Senefelder Misset.

Saskia van Zelst | Ordermanager

Saskia van Zelst is nog net niet geboren in een drukkerij, maar de grafische industrie vormt wel de rode draad in haar leven. Haar vader werkte meer dan veertig jaar als drukker bij een kleine drukkerij gespecialiseerd in familiedrukwerk. Lees snel verder en kom erachter hoe Saskia in de voetsporen van haar vader is getreden.

Saskia van Zelst - Ordermanager
Hugo Jansen | Senefelder Misset

Hugo Jansen | Assistent-teamleider

Hugo Jansen (40) werkt al bijna twintig jaar bij Senefelder Misset. Na eerst een jaar via een uitzendbureau te hebben gewerkt, kwam hij in 2002 in vaste dienst. Hij begon op de nabewerking met hechten en sealen en volgde ook de opleidingen hiertoe.

Erik Ritzer en Jeroen Overmaat | Medewerkers Technische Dienst

Werken bij Senefelder Misset is nooit saai, zeggen Jeroen Overmaat (38) en Erik Ritzer (35). Beiden werken sinds een paar jaar bij de Technische Dienst van het bedrijf. Ze onderhouden het machinepark en draaien mee in de storingsdienst. “Al loop je hier al vijftien jaar rond, dan nog ben je niet uitgeleerd.”

Medewerkers Technische Dienst
Anouk Elbers - Senefelder Misset

Anouk Elbers | 2e operator nabewerking

Anouk Elbers (31) had al een hoop werkervaring opgedaan in onder andere de detailhandel en de horeca, toen ze in 2018 via Timing uitzendbureau in dienst kwam bij Senefelder Misset. Al na een aantal weken kreeg ze de mogelijkheid om een opleidingstraject te volgen, waardoor ze het uiteindelijk tot 2e operator nabewerking schopte.

Frank Rougoor | Assistent-teamleider

Frank Rougoor (48) had vijf jaar bij de Koninklijke Luchtmacht gezeten toen hij in 1998 via het uizendbureau bij Senefelder Misset aan de slag ging. Een jaar later werden twee nieuwe persen geïnstalleerd.

Frank Rougoor | Senefelder Misset

360° VIRTUAL EXPERIENCE

Benieuwd hoe ons bedrijf er uit ziet? Bekijk dan onze 360° virtual experience.