Mediaverkoop en sponsorwerving

Mediasales en sponsorwerving zijn een vak apart. Een vak waar wij al meer dan veertig jaar ervaring mee hebben. U kunt dit dan ook met een gerust hart aan onze specialisten overlaten. Wij kunnen u volledig ontzorgen in het vinden van adverteerders en sponsoren voor uw (vak)media, evenementen en andere communicatiemiddelen. Dit doen wij op representatieve wijze, als ambassadeur van uw media.

Onze werkwijze

Onze aanpak is gericht op het bouwen van duurzame relaties tussen adverteerder en mediakanaal. Wij luisteren goed naar wat er speelt en wat de uitdagingen en doelstellingen van uw (potentiële) adverteerders zijn. Op basis hiervan adviseren wij hoe zij hun beschikbare budget zo optimaal mogelijk kunnen besteden.

Besluit u om uw mediasales en sponsorwerving aan ons uit te besteden, dan krijgt u te maken met een gedreven team dat voor uw media aan de slag gaat. Met meer dan veertig jaar ervaring en goede contacten in de mediawereld bent u bij ons verzekerd van een maximale advertentieopbrengst. Onze accountmanagers onderhouden de relaties, leggen nieuwe contacten en zijn én houden u op de hoogte van ontwikkelingen in de markt. Tijdens het hele verkoopproces, de traffic en administratie bewaken wij de voortgang en ontzorgen wij u volledig.