Rotatieoffset

Aan de basis van de honderden uitgaven die wij drukken, staat een state-of-the-art machinepark. We beschikken over twee 16-pagina-rotatiepersen en twee 64-pagina-rotatiepersen.

Onze rotatiepersen worden vooral ingezet voor de productie van tijdschriften, magazines, reisbrochures en catalogi met oplages van meer dan 10.000 exemplaren. De persen staan garant voor een hoge en constante kwaliteit. Hetzelfde geldt voor onze ervaren en gediplomeerde medewerkers die de persen 24 uur per dag in ploegen bedienen.

Gaat het om een oplage van minder dan 10.000 exemplaren? Dan zetten we een van onze twee 70/100 vellen offset persen in.

Papiersoorten en -dikte

De papiersoort en papierdikte is bij elke uitgave van groot belang. Op onze rotatieoffsetpersen kunnen we papier tot 115 gram en covers zonder veredeling tot 150 gram verwerken.

Uitwisselbare rotatiepersen

Al onze rotatiepersen werken op basis van dezelfde technologie. Dit betekent dat we uw uitgaven op iedere pers kunnen produceren. Doordat de machines onderling uitwisselbaar zijn, kunnen wij een betrouwbaar resultaat garanderen.