Verhalen medewerkers

HUGO JANSEN

‘Bij Senefelder Misset bepalen we samen de toekomst van ons bedrijf’

Leer Senefelder Misset beter kennen door de ervaringen van onze medewerkers

Niemand kan beter vertellen hoe het is om bij Senefelder Misset te werken dan onze eigen mensen. Ze delen hier hun ervaringen op de werkvloer, ieder vanuit hun eigen expertise.

Naam

Hugo Jansen

Leeftijd

40

Functie

Assistent-teamleider

Lees het verhaal van Hugo

‘Bij Senefelder Misset bepalen we samen de toekomst van ons bedrijf’

Hugo Jansen (40) werkt al bijna twintig jaar bij Senefelder Misset. Na eerst een jaar via een uitzendbureau te hebben gewerkt, kwam hij in 2002 in vaste dienst. Hij begon op de nabewerking met hechten en sealen en volgde ook de opleidingen hiertoe. Na vijf jaar stroomde hij door naar de Kolbus, een machine waar magazines garenloos worden gebonden (gelijmde rug). Hier heeft hij tien jaar lang met veel plezier gewerkt. Tegenwoordig is Hugo assistent-teamleider.

“Mijn vader had vroeger een drukkerij. Werken in een drukkerij is dus voor mij heel vertrouwd. Het leukste aan mijn werk vind ik de afwisseling. Soms sta ik aan de machine, de andere dag stuur ik de ploeg aan. Ook ben ik inzetbaar op meerdere machines, waardoor ik nog meer afwisseling heb op de afdeling. Met collega’s onder elkaar is het erg gezellig. We kunnen hard werken, maar er is ook zeker tijd voor een grapje. Veel collega’s ken ik al meer dan twintig jaar en zie ik ook buiten het werk om. Bij Senefelder Misset zijn veel mensen die er al hun hele leven werken. Sommigen vertrekken, maar komen later toch weer terug. Ik denk dat dit heel veel zegt over Senefelder Misset als werkgever. De bedrijfscultuur is open en informeel en de sfeer fijn en vertrouwd.
Bij Senefelder Misset bepalen we samen de toekomst van ons bedrijf. Ons werkgebied verandert voortdurend. Omdat we weten wat de wensen en eisen van onze klanten zijn, kunnen en willen we de kwaliteit van onze producten en diensten steeds verbeteren. Ik heb zelf in de loop der jaren ook aardig wat cursussen en opleidingen gevolgd, waaronder de opleiding Garenloos brocheren, een training leiding geven en de opleiding Praktijkbegeleider. Eerlijk gezegd ben ik nooit zo gemotiveerd om aan een opleiding te beginnen, maar als ik eenmaal bezig ben, vind ik het superleuk en leer ik er zeker van. Uiteindelijk zou ik graag teamleider willen worden. Een eigen ploeg waar ik verantwoordelijk voor ben en waar ik mijn eigen visie op los kan laten, dat lijkt me wel wat. Ik wil mensen graag laten groeien en het beste uit zichzelf laten halen.”

Het sollicitatieproces van Senefelder Misset

1
Solliciteer
Binnen 2 werkdagen kan je van ons een reactie verwachten. Wij begrijpen dat je graag wil weten waar je aan toe bent.
2
Samen in gesprek
Als wij denken dat jij bij Senefelder Misset past, dan nodigen wij jou uit voor een gesprek.
3
Een match!
Als er een match is dan kan je, na het ondertekenen van jouw contract, aan de slag bij Senefelder Misset!