Opleidingen bij Senefelder Misset

Bij Senefelder Misset Doetinchem heb jij zelf de regie over je kansen en doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf. Met onze opleidingen ligt de weg voor je open om je zo veel mogelijk te blijven ontwikkelen en het maximale uit jezelf te halen.

Werken bij
Lithoman 2 papier snijden 2-min

Opleiding Technisch operator drukkerij en nabewerking

Voordat je aan de opleiding Technisch operator begint, werk je eerst een tijdje mee op de afdeling nabewerking of in de drukkerij om te kijken of er van beide kanten een klik is. Als die klik er is en jij laat ons jouw talent  zien, dan gaan wij graag met jou verder waarbij je wordt opgeleid tot zelfstandig operator ! Deze opleiding wordt volledig door ons gefaciliteerd en betaald!

Sitma 3 check aanvoer
Snijder en vouwer afdeling Nabewerking - Senefelder Misset

Na je opleiding

Rond je een module af met minimaal een voldoende, dan ontvang je een branche-erkend certificaat. Na het succesvol behalen van de opleiding word je benoemd tot 2e operator met het bijbehorende salaris en krijg je, bij goed functioneren, een vast dienstverband! Daarna kun je nog verder doorgroeien tot 1e  operator. Misschien groei je zelfs door naar de functie van assistent Teamleider of Teamleider!

Ga snel naar onze vacatures om te kijken of er een functie bij zit die je aanspreekt. Wie weet zien we jou binnenkort terug in ons bedrijf!

360° VIRTUAL EXPERIENCE

Benieuwd hoe ons bedrijf er uit ziet? Bekijk dan onze 360° virtual experience.