Vormgeving en dtp

Gedrukte media bieden onbegrensde mogelijkheden voor aantrekkelijke content. Tijdschriften zijn een van de weinige media die lezers nog letterlijk in hun handen krijgen. Print staat synoniem voor beleving. Voor veel mensen is er niets fijner dan even uit de drukte van alledag te stappen, een tijdschrift open te slaan en te genieten van wat ze zien, voelen én ruiken.

Print: commercie en diepgang

Print is voor veel uitgevers nog steeds de belangrijkste inkomstenbron. Uit onderzoek blijkt dat commerciële uitingen in print letterlijk binnenkomen en lang beklijven. Daarnaast leent print zich perfect voor content met diepgang in de vorm van achtergrondartikelen en reportages.

Advies, begeleiding en workflow

Om een goed printproduct te maken is het belangrijk dat content, vormgeving en techniek op elkaar worden afgestemd. Wij hebben alle kennis in huis om u te adviseren en te begeleiden op het gebied van vormgeving en techniek. Samen met u kijken wij graag naar een pakkende vormgeving, effectief beeldgebruik, een passende papiersoort en de juiste afmeting. Ook kunnen wij uw printproduct periodiek vormgeven. Daarnaast zorgen wij voor een efficiënte workflow tussen vormgever en redactie.