SENEFELDER MISSET SEMINAR – DE COMEBACK VAN PRINT

Het Senefelder Misset Seminar (DE COMEBACK VAN PRINT) dat gepland was op donderdag 9 april is verplaatst naar dinsdag 8 september.

In verband met het coronavirus heeft de organisatie besloten het seminar te verplaatsen. De reden is dat wij geen enkel gezondheidsrisico willen nemen. De gezondheid van klanten, partners, bezoekers en werknemers heeft de hoogste prioriteit.
Wij bieden hierbij onze excuses aan en vragen tevens om jouw begrip.

Degene die zich al hadden aangemeld voor het seminar hebben een mail van ons ontvangen.
Inschrijven voor 8  september is bij deze ook al mogelijk.

Wij kijken er naar uit jou te mogen verwelkomen op dinsdag 8 september. 

 

Op donderdag 9 april is het weer zover! Het jaarlijkse Senefelder Misset Seminar. Het thema van dit jaar: DE COMEBACK VAN PRINT!

‘Alles verandert voortdurend en dat zal altijd wel zo blijven’.
Als er iets is waar deze postertekst van Loesje op van toepassing is, dan is het wel op het voortdurend veranderende medialandschap. Want, wie had ooit kunnen bevroeden dat na jarenlang aan populariteit te hebben ingeboet, printmedia in dit digitale tijdperk een comeback zouden beleven?

KLM, Airbnb, Amazon, bol.com; ze kozen vorig jaar allemaal voor print naast hun bestaande kanalen om hun doelgroep te bereiken. Vooral jongeren lezen weer meer magazines. Maar waar komt die hernieuwde waardering voor print vandaan? Om wat voor printmedia hebben we het hier eigenlijk? En gaat het om een tijdelijke revival or are they here to stay?

Tijdens de 22e editie van het jaarlijkse Senefelder Misset seminar laten verschillende kennishebbers hun licht schijnen op de toekomst van print. Luister hoe zij van een nood een enorme deugd maakten in deze toch overheersend digitale wereld. Hoor hoe je print kunt inzetten als effectief onderdeel van je marketingmix en in het bouwen van een community. Leer meer over de constant hoge Return On Investment die print levert en de grote rol die printmedia kunnen spelen in het creëren van brand awareness. Zet 9 april in je agenda om deze nieuwe ronde met nieuwe kansen met beide handen aan te grijpen.