Verhalen medewerkers

JOB NIJENHUIS

‘Als stagiair krijg je veel vertrouwen’

Leer Senefelder Misset beter kennen door de ervaringen van onze medewerkers

Niemand kan beter vertellen hoe het is om bij Senefelder Misset te werken dan onze eigen mensen. Ze delen hier hun ervaringen op de werkvloer, ieder vanuit hun eigen expertise.

Naam

Job Nijenhuis

Leeftijd

20

Functie

Stagiair Technische Dienst

Lees het verhaal van Job

‘Als stagiair krijg je veel vertrouwen’

Een vak leer je op school, maar zeker ook in de praktijk. Job Nijenhuis (20) uit Vorden weet hier alles van. Hij zit in het vierde jaar van de opleiding Technicus Engineering die hij volgt aan het Graafschapcollege in Doetinchem, met een specialisatie in Werktuigbouw. Voor zijn eindopdracht loopt hij op dit moment maar liefst twintig weken stage bij de Technische Dienst van Senefelder Misset.

Job kwam bij Senefelder terecht nadat hij goede verhalen van oud-stagiairs had gehoord. “Zij hebben het er erg naar hun zin gehad”, vertelt hij. Job loopt bij Senefelder mee met de monteurs van de Technische Dienst om hen te helpen met het onderhoud en het vervangen en repareren van verschillende machineonderdelen. In het kader van zijn opdracht gaat hij ook zelf iets ontwerpen dat het verwisselen van een rol in een drukbelichter makkelijker moet maken. “Ik ga dit project van A tot Z oppakken, van ontwerp en kostencalculatie tot aan de keuring”, zegt hij daarover.

Volgens Job sluit de stage bij Senefelder perfect aan op zijn opleiding. “Ik leer veel over elektra, hydrauliek, werken aan machines, lassen, werken met een draaibank en pneumatiek.” De sfeer in de drukkerij omschrijft hij als ontspannen en rustig. “Er wordt niet continue over je schouders meegekeken. Als stagiair krijg je veel vertrouwen. Ik maak elke dag weer wat anders mee en er valt op technisch gebied veel te leren.”

Het sollicitatieproces van Senefelder Misset

1
Solliciteer
Binnen 2 werkdagen kan je van ons een reactie verwachten. Wij begrijpen dat je graag wil weten waar je aan toe bent.
2
Samen in gesprek
Als wij denken dat jij bij Senefelder Misset past, dan nodigen wij jou uit voor een gesprek.
3
Een match!
Als er een match is dan kan je, na het ondertekenen van jouw contract, aan de slag bij Senefelder Misset!