Verhalen medewerkers

ANOUK ELBERS

‘Fijne collega’s vind ik het belangrijkste binnen een bedrijf’

Leer Senefelder Misset beter kennen door de ervaringen van onze medewerkers

Naam

Anouk Elbers

Leeftijd

31

Functie

2e operator nabewerking

Lees het verhaal van Anouk

‘Fijne collega’s vind ik het belangrijkste binnen een bedrijf’

Anouk Elbers (31) had al een hoop werkervaring opgedaan in onder andere de detailhandel en de horeca, toen ze in 2018 via Timing uitzendbureau in dienst kwam bij Senefelder Misset. Al na een aantal weken kreeg ze de mogelijkheid om een opleidingstraject te volgen, waardoor ze het uiteindelijk tot 1ste operator nabewerking schopte. Vooral de afwisseling in haar functie vindt ze erg prettig, net als het werken in een vierploegendienst.

“Ik kwam bij Senefelder binnen als uitzendkracht. Omdat ik graag wilde doorgroeien en de ambitie had om meer te mogen doen dan een uitzendkracht, kreeg ik de mogelijkheid om een opleidingstraject te gaan volgen. Tijdens mijn opleiding had ik een vaste praktijkbegeleider. Hij heeft me het meest over de machine geleerd. Het ombouwen van de machine vind ik het leukst om te doen, en dan vooral hoe lang ik erover doe. De meeste voldoening haal ik uit een korte ombouwtijd met een goed lopende machine. Er zitten ook dagen tussen dat het allemaal wat moeizamer gaat door bijvoorbeeld storingen. Dit blijft soms een uitdaging, maar dat maakt het juist leuk. Ik sta altijd met twee of meer mensen aan de machine, dus je kunt altijd een praatje maken en met elkaar lachen. Ik ben in mijn werk niet gebonden aan een vaste plek. Verder vind ik het fijn om in een vierploegensysteem te werken. Hierdoor heb ik meer vrije tijd. Op dit moment zit ik in een van de leukste ploegen. Ik kan met mijn collega’s lachen, dingen delen en op elkaar vertrouwen. We nemen elkaar zo nu en dan in de maling, wat zorgt voor hilarische momenten. Fijne collega’s vind ik toch wel het belangrijkste binnen een bedrijf, en die heb ik binnen deze ploeg zeker gevonden. Hoewel we allemaal verschillende karakters hebben, kan iedereen zichzelf zijn. Zo nu en dan is er een discussie, maar dat hoort er in mijn ogen bij. Dit wordt dan onderling uitgepraat en dan is alles weer als vanouds.
Mijn doel is om tot mijn pensioen bij Senefelder Misset te blijven. Ik kan op dit moment nog een hoop leren van de machine waar ik mee werk. Wel heb ik de ambitie om ooit teamleider te worden. Als je leergierig bent en eigen initiatief neemt, kom je een heel eind binnen dit bedrijf. En voor nieuwe medewerkers zijn er, zoals bij mij het geval was, misschien wel mogelijkheden tot een vast dienstverband met doorgroeimogelijkheden. Voel je vooral welkom in een leuk team!”

Het sollicitatieproces van Senefelder Misset

1
Solliciteer
Binnen 2 werkdagen kan je van ons een reactie verwachten. Wij begrijpen dat je graag wil weten waar je aan toe bent.
2
Samen in gesprek
Als wij denken dat jij bij Senefelder Misset past, dan nodigen wij jou uit voor een gesprek.
3
Een match!
Als er een match is dan kan je, na het ondertekenen van jouw contract, aan de slag bij Senefelder Misset!